PRAVILA PRIVATNOSTI

Zaštita osobnih podataka - općenito

Vaša privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka su nama važni, zato pratimo načela transparentnosti i postupamo u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (eng. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Ovim putem vas želimo informirati o tome u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke te kako te postupke možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Termini "klijent", "korisnik", "vi" i "vaš" primjenjuju se na vas, osobu koja se prijavi na ovu web stranicu i udovolji uvjetima poslovanja frizerskog salona, dok se „tvrtka“, "mi", "naše" i "nas" odnosi na IPMOTO. Svaka upotreba navedene terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovima i/ili on ili ona smatra se izmjenjivom i stoga označava istu.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Osobni podaci ili osobne informacije označavaju sve informacije prema kojima se osoba može identificirati. Možemo prikupljati različite vrste osobnih podataka o vama. Online naručivanjem termina na našoj stranici, možemo prikupljati različite vrste osobnih podataka o vama, uključujući:

  • ime i prezime
  • broj telefona 
  • e-adresa
  • svi ostali podaci koje ste nam otkrili

Kada nam se javite s vašim upitima, podatke koje nam pri tome dostavite obrađujemo isključivo za pružanje traženih informacija. Nakon odgovora na vaš upit dostavljene podatke ćemo obrisati.

Podaci koje nam pošaljete kroz otvorene prijave/molbe za posao obrađuju se isključivo u svrhe obavljanja selekcijskog postupka pri zapošljavanju.

 

S kime dijelimo vaše osobne podatke

Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka nego što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama.

Analitički kolačići i web analitika, odnosno statistički izvještaji koje nam omogućuju, pomažu nam kako bismo naše stranice i sadržaje učinili kvalitetnijim te za praćenje učinkovitosti naših marketinških kampanja.

Za praćenje statistike posjećenosti i analize koristimo servis treće strane Google Analytics, a o njihovim načinima pohrane i brisanja podataka koje treća strana eventualno pohranjuje možete više pročitati ovdje: Google Analytics – zaštita privatnosti.

 

Kolačići

Kolačići (eng. cookies – u daljnjem tekstu "kolačić/i") su tekstualne datoteke koje ne mogu naštetiti vašem uređaju, a omogućavaju internet stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Odnosno, kako bi stranice www.ipmoto.hr ispravno radile, one moraju na vaš uređaj (računalo/pametni telefon/tablet) spremiti malenu količinu informacija. Prema regulacijama Europske unije, IPMOTO prije spremanja kolačića mora zatražiti pristanak korisnika.

Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u web pregledniku. Ako korisnik onemogući kolačiće postoji mogućnost da stranica neće moći koristiti neke od funkcionalnosti koje daje internetska stranica www.ipmoto.hr.

 

Kako štitimo vaše osobne podatke?

Implementirali smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi pružili razinu sigurnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka. SSL certifikat vam jamči sigurnost naše stranice enkripcijom podataka, koji se prenose od vašeg uređaja do našeg servera. Naši informatički sustavi i sustavi trećih strana su tehničkim i organizacijskim mjerama zaštićeni od neovlaštenog pristupa, izmjene ili širenja vaših podataka, kao i od gubljenja ili brisanja.

Naši zaposlenici su educirani za pravilno postupanje i čuvanje osobnih podataka.

 

Koja prava imate nad svojim podacima?

Uz već navedena prava, možete zatražiti ispravak ili brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene. Osobni podaci koji više nisu potrebni se nepovratno anonimiziraju ili se uništavaju na siguran način, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

 

Izmjene pravila privatnosti

Odredbe ovih pravila privatnosti mogu se povremeno mijenjati. Objavit ćemo sve bitne izmjene ovih pravila privatnosti putem odgovarajućih obavijesti na ovoj internetskoj stranici ili ćemo vas obavijestiti o tome putem drugih komunikacijskih kanala.

 

Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ova pravila privatnosti šaljite nam slobodno na e-mail: ipmotoshop@gmail.com.